Buchty o minimalismu: Polštáře ve tvaru kaktusu a květinové ubrusy hoďte do smeťáku

24. říjen 2018

Další díl pořadu Buchty, který je o všem a o ničem, je o rozporu mezi trendy minimalismem a touhou nasyslit si a nacpat do skříní všechno, co se dá.

Moderátorky Ivana a Zuzana byly opět bez hosta a rozumovaly o tom, jaké je to žít bez zbytečných krámů, takzvaně si uklidit v životě a zapomenout na konzum a barokní tendence. Určitě už jste podobná moudra taky slyšeli a možná si stejně doma pořád schraňujete tuny serepetiček z dovolených a těsných džín stejně jako ony.

Taky utratíte poslední zbytky výplaty za naprostou blbost, kterou nepotřebujete, ale zrovna jste ji prostě chtěli? Pak jste na tom podobně jako Ivana Veselková a hlavně Zuzana Fuksová. Ivana se aspoň snaží vyhazovat tajně příteli tenisky, které jí přijdou sešmajdané, ale Zuzana doma syslí lesní roh i knihy, které nikdy nečetla, ale mají pěknou obálku.

Ivana se na závěr pořadu zamyslela nad tím, jaká další móda přijde po éře minimalismu, ale na nic kloudného nepřišla. Zuzana jí v hloubání moc nepodpořila, patrně již v duchu přemýšlela, za jakou okrasnou hloupost utratí zbytky sociálních dávek.

Spustit audio