Buchty: Puberta se bez vystřihování idolů neobejde

26. září 2018

Buchty, pořad o všem a o ničem, se tentokrát zaměřil na téma idolů z dětství. Ivana Veselková a Zuzana Fuksová spolu s hostem – ženou Ivetou – probraly, kdo se jim líbil, když byly školou povinné, a proč. Kdo třeba neví, co to byla skupina New Kids on the Block, ten se to konečně dozví.

Iveta, DJka a bruneta v jedné osobě, se svěřila se svou vášní pro zpěváka Petera Nagyho a Patricka Swayzeho (RIP). Zuzaně to ovšem nebránilo v tom, aby Petera Nagyho pomluvila, že je chamtivý. Iveta se dále vyoutovala s tím, že se jí zapalovala lýtka u seriálu Detektiv Martin Tomsa, ve kterém hrál detektiva bravurně Marek Vašut.

Ivana pak zamířila rovnou do zahraničí: jako další miliony dívek ji přitahoval představitel Dylana ze seriálu Beverly Hills 90210, který hrál ve třiceti středoškoláka a vyzývavě u toho krčil své ikonické čelo. Všechny tři ženy středního věku se shodly na obdivu k fotbalistovi Patriku Bergerovi a jeho čelence.

Došlo i na podivné erotické idoly: Rasputina (Ivana), Stalina a Martina Dejdara (Zuzana) a Raoula Schránila (Iveta). Pak proběhla velká hádka, jestli je Leonardo DiCaprio idolem, nebo ne.

Chcete si vzpomenout na to, jak jste si ve třinácti polepili pokojíček Angelinou Jolie nebo Sašou Rašilovem? Pusťte si do uší a života Buchty a uvědomíte si, že mít idoly je fajn.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.