Český rozhlas Olomouc vyrazil za svými posluchači i letos

21. červenec 2020

Český rozhlas Olomouc i letošním roce zavítá za svými posluchači na Veselice Českého rozhlasu Olomouc. Všechny veselice začínají v 15 hodin živým vysíláním.

První veselice se uskutečnila v sobotu 25. července v hasičské zahradě v Bohdíkově. Na veselici zahrály skupiny Domino, Wilsne! s našim redaktorem Mirkem Kobzou a Atom Rock ze Zábřehu. Celou akci moderoval Mirek Kobza.

S druhou veselicí jsme navštívili Náměšť na Hané v sobotu 8. srpna. V areálu u kapličky vystoupily skupiny B.R.K., Zvláštní zóny a taky Atom Rock ze Zábřehu. Odpolednem provázela Zora Ježková.

Třetí veselice se konala v lázeňském parku ve Skalce na Prostějovsku v sobotu 15. srpna. Odpoledne návštěvníkům zpříjemnila vystoupení skupin Domino, Wilsne! a Atom Rock. Moderace se ujala Dita Vojnarová.

S poslední veselicí se podíváme do Jezernice na Přerovsku. V sobotu 22. srpna ve sportovním areálu vystoupí skupiny Domino, B.R.K a Atom Rock. Od 13:30 zahraje také Moravská veselka. Poslechnout si můžete i vystoupení Jany Šelle a Richarda Mlynáře.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka