Fajnbeat se už dva měsíce drží v rozhlasové Folkparádě. Ve středu zahrají v našem Velkém studiu

6. duben 2018

V minulém roce folk-rocková skupina Fajnbeat natočila vydařené album Na pouti plné příjemné muziky s dobrými českými texty. Jasné zaklepání na dveře našeho studia.

Při nahrávání ale můžete leccos nahradit technikou, což se při živém hraní samozřejmě projeví. Proto je kromě desky neméně důležitý i koncertní projev kapely, zda dokáže zaujmout posluchače i naživo.

„Koncertní středy Českého rozhlasu Olomouc si u folkových interpretů a fanoušků získala takovou reputaci, že na řadě festivalů, soutěží a přehlídek, kde natáčíme, nás skupiny kontaktují a ptají se na cestu, jak k nám do studia. No a my odpovídáme, že samozřejmě jen přes jejich dobrý hudební výkon. Na loňském 42. Mohelnickém dostavníku tak například zaujala skupina Fajnbeat,“ říká Sandy Nosek.

Folk-rock v jejich podání má nejvyšší parametry. Posoudit to můžete sami v našem Velkém studiu na Horním náměstí 21 ve středu 11. dubna od 20 hodin. Vstupné na Fajnbeat je 50 korun a vystoupení jako obvykle přenášíme živě na YouTube.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.