Firemní kuchyňka je peklo, ale i místo revoluce
Kuchyňka je srdcem každého pracoviště a často se v ní probírají mnohem důležitější věci než na poradách. Jakýkoli zádrhel v kuchyňce (například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup v lednici) podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti. A proto bylo potřeba probrat tohle zásadní téma také v pořadu Buchty.
Hugo, odborník na kuchyňkové trendy, si přinesl dokonce mentální mapu, na které měl načrtnutá hlavní témata spojená s touto firemní svatyní. Jedná se hlavně o rozesílání mailů správcem kuchyně, zdvořilostní konverzace, vyklízení lednice a samozřejmě nedodržení pořádku zaměstnanci. Hugo dokonce poznal i kuchyňky v USA, takže došlo i na komparaci amerického a českého chování u mikrovlnky.
Všichni to známe: v práci musíme párkrát denně zajít do firemní kuchyňky. Je to místo pro tlačenici v době oběda, ale i pro splétání intrik, small talk a flirtování. Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a připomeňte si, jak vám kolega ukradl svačinu a jak nesnášíte, když se na vás u ohřívání leča dívá divná kolegyně.
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka