Jarka Barboříková

moderátorka

Provází vás pořadem Noční linka.

Motto:

„Ještě se nestalo, aby to nějak nedopadlo“ ...  je věta, kterou kdysi pronesl Vlasta Burian a pro mě se stalo mottem celého života. Místo toho, abychom nechali život plynout, tak často nad věcmi moc přemýšlíme.

Před rozhlasem:

Deset let jsem pracovala jako moderátorka v komerčním rádiu, k tomu vyučovala na vysoké škole a pracovala na poli evropských dotací. Myslela jsem si, že mám krásnou práci, ale to nejdokonalejší povolání přišlo až pak – deset let na mateřské dovolené se třemi dětmi. V tu chvíli jsem si opravdu přála zastavit čas, ale na to jsme malí páni. Naštěstí se mi podařily otevřít ty správné dveře, a to do Českého rozhlasu Zlín! Za mixážní pult vždycky usedám s velkou radostí, protože mě vždycky bavilo mluvit, ale doma už to nikdo nechtěl poslouchat :o). Jsem ráda, že jsem zde.

Koníčky:

Miluju les a přírodu. Ještě nedávno jsem vedla malé skauty. Teď už se svými dětmi trávíme spoustu času na výletech poznáváním krás našeho kraje i země. Sekáme dřevo na oheň a spíme pod širákem. Moc ráda zpívám a miluju smích! Vždyť … sdílená starost je poloviční a sdílená radost dvojnásobná! 

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové