„Jsem to já.“ Herečka Erika Stárková o roli Dáši/Pavla v seriálu Most!

11. únor 2019

VIDEO: Herečka, muzikantka a profesionální hlídačka dětí Erika Stárková přišla do pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové i se svým pejskem Angelem. Během vysílání došlo i na telefonát s Janem Cinou, který ji v seriálu dabuje. Celý rozhovor ve videu!

Martin Hofmann: Luďan je tak trochu debil

Herec Martin Hofmann

Od ledna baví diváky jako Luděk Říha v novém seriálu Most! Drsný televizní projekt sklízí chválu kritiky a jeho tvůrce těší i vysoká sledovanost. Jak baví představitele hlavní role?

„Jsem to já,“ říká herečka, muzikantka a profesionální hlídačka dětí Erika Stárková o své transroli v seriálu Most! „Režisér Honza Prušinovský nechtěl karikaturu. Říkal mi: Buď sama sebou! I díky setkání s mojí kamarádkou Lucií Brychtovou, která transformací prošla, jsem pochopila, že klíčem k postavě je být co nejženštější,“ vysvětluje moderátorce Tereze Kostkové v pořadu Blízká setkání

„Byla bych ráda, kdyby Dáša byla světlem pro všechny, kteří tou proměnou projdou.“ Herečku v seriálu dabuje Jan Cina. „V životě jsem to nedělal. Bylo to náročný, ale jsem ctitel Eriky,“ přiznal se Cina v telefonickém rozhovoru přímo do studia.

Na které nástroje hraje? Preferuje víc hudbu nebo divadlo?  A jak se dostala k práci profesionální babysitterky?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související