Když nemůžeš, tak přidej. Tohle heslo má rád herec Vladimír Škultéty

Halina Pawlowská si k sobě domů pozvala herce a režiséra Vladimíra Škultétyho Poslechněte si nedělení speciál pořadu Pokračování za chvilku: Co Čech, to Němcová.

„Je to od Zátopka, to je jasná věc a já měl to štěstí, že jsem pro ČT hrál ve spotu na olympiádu v Riu. Byli tam nějací odborníci na běh a já se později dozvěděl, že jsem tu roli dostal taky proto, že vůbec neumím běhat. A Emil měl velmi špatnou techniku, nebyl dobrým běžcem."

"Ale byl tak drsnej a tvrdej sám na sebe, že všechny porazil. To mi přijde hrozně vtipný. Takže i když člověk neumí běhat, může se stát Emilem Zátopkem. A to je přesně můj případ. Jsou zkrátka lidi, kteří můžou vyhrát i bez techniky,“ ujistil Halinu Pawlowskou herec a scenárista Vladimír Škultéty. 

"Mně se ta myšlenka hodí, protože já neustále vybízím posluchače, aby psali," podotkla hostitelka a moderátorka Halina Pawlowská. 

Svoje texty posílejte Halině Pawlowské na adresu halina@rozhlas.cz. Do předmětu napište „Co Čech, to Němcová“ a do těla e-mailu připojte souhlas v tomto znění: „Souhlasím s úpravou a následným odvysíláním svého námětu jako posluchačský příspěvek a s jeho bezplatným používáním na internetových stránkách Českého rozhlasu na doméně rozhlas.cz a na jeho sociálních profilech na neomezenou dobu.“

Speciál Haliny Pawlowské Pokračování za chvilku: Co Čech, to Němcová poslouchejte v premiéře ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky každý den po 12:00 anebo v repríze po 20:00. Každý díl najdete ještě týden po odvysílání na stránce pořadu zdarma. Díly nejsou ke stažení.

autoři: Halina Pawlowská , eh
Spustit audio

Související