Kulinářská soutěž Pochoutkový rok hledá nejlepší krajové speciality. Přihlaste svůj rodinný recept

Máte ve své rodinné kuchařce poklad v podobě receptu na nejchutnější chodské koláče, valašskou kyselici nebo krkonošské kyselo? Přihlaste se do nového ročníku kulinářské soutěže Pochoutkový rok, který se letos zaměřuje na krajové speciality, a vyhrajte vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun.

Z přihlášených receptů vybere ty nejzajímavější odborná porota složená ze šéfkuchařů Pavla Pospíšila a Jaroslava Sapíka a herečky a vášnivé kuchařky Nadi Konvalinkové. Každý týden se navíc moderátor pořadu Patrik Rozehnal vydá zjistit, jak se recept připravuje, a představí ho posluchačům. Všechny vybrané recepty spolu s videem a fotkami pak samozřejmě budou uveřejněné také na webových stránkách soutěže.

Které tři recepty jsou ty nejlepší a získají titul Pochoutkového roku za rok 2020, rozhodne porota v prosinci. A pro svého favorita budete moci během listopadu hlasovat na našem webu i vy. Všichni výherci budou odměněni kuchyňskými elektrospotřebiči.

Přihlásit svůj osvědčený recept můžete e-mailem, poštou nebo nejrychleji přes webový formulář. Více informací o soutěži naleznete na www.pochoutkovyrok.cz.

Pošlete nám svůj recept

Baví vás vařit a péct? Máte svůj oblíbený domácí recept, na který nedáte dopustit? Pošlete nám své tradiční rodinné recepty a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v hodnotě 100 000 Kč!

Nejrychleji přes webový formulář na www.pochoutkovyrok.cz

E-mailem: pochoutkovyrok@rozhlas.cz

Dopisem poštou:
Pochoutkový rok
Český rozhlas
Vinohradská 12
120 99 Praha 2

autor: nwe