Michaela Jílková: Doma s dětmi o všem hlasujeme. Konečné slovo mám ale já

20. srpen 2019

Duel, Aréna, Kotel, Máte slovo. S těmito pořady je spojená moderátorka Michaela Jílková, která je kromě toho i pečlivou a hlavně demokratickou matkou.

„V mezilidských vztazích považuji za nejdůležitější komunikaci. Mám to i s dětmi, takže u nás se pořád povídá. Diskutujeme doma o tom, co budeme jíst, co budeme dělat… Zkrátka úplně o všem. Pak hlasujeme, a protože jsme tři, tak většině se to přizpůsobí. Pokud jde o výchovný moment, že se někdo třeba má jít učit, tak se dlouho diskutuje. Za tu dobu by se udělalo věcí! Pak mám ale konečné slovo já,“ přiznala Michaela Jílková v rozhovoru s Alešem Cibulkou.

Michaela Jílková

Tak to u nás chodí

A jestli občas doma padne: mami, nejsi v televizi? „To víte, že jo! Děti si taky všimly, že když se debata rozvášní, tak někdy říkám: Moment! A říkám prý i: Vážení, musíme se na tom domluvit.“

„Jsem hrozně ráda s dětmi a taky mám tři psy: jeden se jmenuje Tarzan, druhý Ibar a třetí Hercul. Je to jezevčík a vypadal velmi inteligentně, proto Hercul. Ukázalo se ale, že zas tak inteligentní není, ale je dominantní. Takže si připadám jako krotitelka divé zvěře,“ smála se v Blízkých setkáních Michaela Jílková.

Vypadá odpočatě, opravdu se tak cítí? Umí vůbec odpočívat? Jak se připravuje na vysílání? Jak se zpětně dívá na své pořady? Co dělá o prázdninách?  

Michaela Jílková

autoři: Aleš Cibulka , eh

Související