Na Žofíně se bude opět zpívat pro radost

24. září 2009

Již po několik let zve Folklorní sdružení ČR ke společnému koncertu s profesionálními umělci dětské talentované interprety lidových písní z České republiky, Slovenska a evropských zemí.

Přijďte se na tento výjimečný koncert podívat i vy. V neděli 11. října v 19.00 hodin vystoupí ve Velkém sále Paláce Žofín v Praze za doprovodu OLN Vojenského uměleckého souboru ONDRÁŠ pod vedením Lubomíra Graffeho, Lidové hudby souboru Gaudeamus VŠE Praha a Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů s primášem Františkem Černým, šest finalistů celostátní soutěže ČR Zpěváček 2009, Zlatý Zpěváček 2004, vítězka celostátní soutěže Slávik Slovenska 2009 a úspěšní zpěváci z Polska, Ruska, Rumunska, Bulharska a Chorvatska. V programu dále účinkují houslový virtuóz Jaroslav Svěcený, člen České filharmonie Petr Ries, taneční soubor a dívčí pěvecká skupina VUS ONDRÁŠ.

Český rozhlas je mediálním partnerem koncertu a v jeho průběhu udělí již tradiční Cenu Českého rozhlasu za nejmilejší hlas na rozhlasové nahrávce.

Více na www.folklornisdruzeni.cz.

autor: zuf
Spustit audio