Nejlepší řidiči umí malovat nebo hýbat tělem, myslí si majitel autoškoly

13. březen 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly provozovatele autoškoly a milovníka života a aut Pavla Greinera. V trojici pak probírali, proč tento euforický muž rád chodí pěškobusem a kdo jsou nejhorší řidiči ever. 

Pavel se rozvykládal zeširoka o tom, jací řidiči jsou muži a ženy, což zavánělo generalizováním, takže ho Buchty musely pokárat. Zuzana pak sdílela svou traumatickou zkušenost z autoškoly, kdy se jí zkoušející dotazoval, jak vaří špagety, což Pavel odsoudil.

Nebyly by to Buchty, kdyby se neotřely o úplně jiná témata. Probíralo se, proč lidé nosí bekovky, jak Ivanka znečišťuje planetu a pak se mohlo jít pomalu domů.

Probralo se také, kde je sedadlo smrti, proč je pravá strana auta více odrbaná, kdy si podle Pavla dělají řidičák seniorky, zda jsou lidé s klobouky špatní řidiči, kdo jsou PPP (přátelé prostředního pruhu) a že si někteří lidé při jízdě holí i nohy a pak se mohlo jít pomalu domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že nejen řidič, ale i ředitel autoškoly, ten tvrdý chleba má.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.