Olomoucká radnice opět zorganizovala silvestrovskou show

31. prosinec 2003

OLOMOUC - Tradice silvestrovských oslav na Horním náměstí v Olomouci nebude přerušena ani v letošním roce. Již čtvrté oslavy v řadě budou skromnější než při vítání nového milénia. Program začíná v 19 hodin a vyvrcholí o půlnoci velkolepým ohňostrojem...

"Organizovaný program zaručuje větší bezpečnost lidí, kteří na náměstí přijdou," vysvětlil jeden z důvodů, proč se město rozhodlo pořádat společné oslavy každoročně, Josef Línek z olomouckého magistrátu.

Oslavy konce roku a vítání roku nového budou zahájeny v 19 hodin programem hudebních skupin a vyvrcholí o půlnoci ohňostrojem. Jak bude letos zajištěna bezpečnost účastníků oslav, řekl Českému rozhlasu Libor Gašparovič z pořádající agentury: "Vyvolali jsme schůzku se zástupci Policie České republiky, městské policie, zástupci hasičského sboru a záchranné služby." Klid a pořádek kolem hlavního jeviště zajistí bezpečnostní agentura.

Logo

PROSTĚJOV - Prostějovskou pokladnu přijdou letošní oslavy konce roku na čtvrt milionu korun. Silvestrovský program na náměstí je ale připraven pouze pro děti. Celá silvestrovská show tak vyvrcholí už v 19 hodin dětským mega-ohňostrojem.


Logo

PLUMLOV - K organizované silvestrovské zábavě přistoupili letos také v Plumlově na Prostějovsku. Zájemce čeká v areálu místního zámku kromě hudby také soutěžní klání. K nejzajímavějším má patřit soutěž o největšího sněhuláka, kdy akce údajně proběhne i bez sněhu, či večerní silvestrovský běh na lyžích. Celý program vyvrcholí kolem 20. hodiny ohňostrojem.

Logo
autoři: gab , av
Spustit audio