Otázky Tondy Procházky míří do Lokte! Hosty budou herci Oskar Hes a Miroslav Táborský

Karlovarský kraj se chystá na další dávku smíchu a zábavy. Talkshow Otázky Tondy Procházky míří tentokrát do Lokte a slibuje večer plný humoru, překvapení a zajímavých hostů.

Večerem bude provázet Antonín Procházka, známý nejen jako herec, režisér a autor divadelních komedií, ale právě i jako moderátor. Připravený je večer plný humoru, zajímavých otázek a odpovědí, a to vše podtržené atmosférou loketského Kulturního domu Dvorana.

Čtěte také

Diváci se mohou těšit na setkání s Oskarem Hesem, mladým charismatickým hercem známým například z filmů Bratři, Král Šumavy a Dukla 61. Společně s ním se na pódiu objeví i legendární Miroslav Táborský, jehož herecké kreace jsou nepřehlédnutelnou součástí českého filmového i divadelního světa.

Akce je naplánovaná na pátek 26. dubna. Kulturní dům Dvorana v Lokti se otevře od 18 hodin, vstupné je 100 korun. Vstupenky je možné zakoupit i online.

autor: nkr
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.