Pečená vinná klobása se smetanou

Potřebujete: Vinnou klobásu, Smetanu

Postup:
Troubu rozehřejeme na 120 stupňů. Vinnou klobásu rozložíme na vymaštěný plech a dáme do trouby péct. Ve chvíli, kdy začne chytat barvu, zalijeme celý plech smetanou, aby v ní byla klobása úplně namočená. Pečeme velmi pozvolna (i více než tři hodiny), dokud se smetana téměř nevypeče. Podáváme s bramborovým salátem.

autor: SED

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.