Pestrý program plný tance a zábavy. To vše a ještě víc vás čeká, pokud navštívíte The Ples v maskách!

22. únor 2019

Příští sobota bude ve znamení benátských masek. Čeká nás totiž již druhý ročník legendární akce The Ples, který se bude konat v Regionálním centru Olomouc (RCO) od 19:00 h. Vstupenky je stále možné kupovat v olomouckém Infocentru na Horním náměstí nebo online na stránce theples.cz. Jelikož se The Ples koná v benátských maskách, budou mít návštěvníci možnost si na místě vyzkoušet a zakoupit své vlastní masky, které jsou ručně vyráběné a dovezené přímo z Benátek.

Celým večerem bude provázet skvělé moderátorské duo ve složení Dity Vojnarové, moderátorky Českého rozhlasu Olomouc a Petrem Šimkem, kterého můžete znát například z radia Frekvence 1 a pořadu Auto Moto Revue v České Televizi.

Zdravici na plese pronese primátor statutárního města Olomouce, Mgr. Miroslav Žbánek, MPA, který se plesu bude také účastnit.

O hudební doprovod se postará světově vyhlášený Big Band Gustava Broma. Bez jazzového a swingového orchestru se pravý ples neobejde a The Ples vám nyní přináší jedinečnou možnost si poslechnout a zatancovat na jeden z nejlepších orchestrů na světě. Zatancovat si také budete moct na bohatý repertoár smíšeného pěveckého sboru Ateneo, který je složený ze studentů Univerzity Palackého. O půlnoci se těšte na překvapení v podobě slovenské kapely Iconito, která patří mezi nejúspěšnější pop-rockové kapely na Slovensku. „Program doplní také pěvecké vystoupení talentované herečky a zpěvačky, Radky Pavlovčinové. Během večera také spatříte dech beroucí vystoupení Moravského divadla Olomouc. Máte se tedy opravdu na co těšit,“ prozrazuje Roman Štěpánek, hlavní pořadatel plesu.

The Ples je rovněž zaměřený na charitu. Proto podporuje Společnost pro ranou péči, která pomáhá rodinám, ve kterých se narodilo dítě s postižením. Tuto společnost budou moct podpořit také sami návštěvníci akce.

„Návštěvníci si také užijí doprovodný program v karnevalové tematice a odnesou si také bohatý gastronomický zážitek doplněný skvělými nápoji,“ doplňuje organizační tým.

Vstupenky jsou stále k dispozici, tak s koupí neváhejte.

autor: tos
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.