Pokusila se vyrobit zlatonku i moudrý klobouk z Harryho Pottera. Povedlo se

28. leden 2024

Jestli chystáte nějakou oslavu narozenin vašich ratolestí, máme pro vás tip. Vytvořte originální filmové rekvizity z jejich oblíbených filmů. Uvidíte, že děti budou nadšené. Regina Hudcová z Tachova vyrábí třeba rekvizity z Harryho Pottera.

Regina vyrábí pro děti stále nějaké zajímavosti. Zatímco dospělý syn dostal zlatou rybku oblepenou pravými dvacetikorunami, pro mladší ročníky vytvořila třeba peklo, nebo čarodějnický svět Harryho Pottera. A tak pod jejíma rukama vznikla zlatonka z famrpálu, moudrý klobouk nebo kousavá učebnice Obludné obludárium, ze které se Harry a jeho spolužáci učili v dílu nazvaném Vězeň z Azkabanu. Regině se povedla i kouzelná mandragora, jejíž účinky dokážou vrátit zkamenělé lidi zpátky do života.

Připravte si předlohu a vydejte se do obchodu, kde prodávají věci na tvoření. Kromě štětců, nůžek, nože a lepidel, budete ještě potřebovat modelovací polymerovou hmotu, kartony, papíry, různé typy barev. Dále se hodí světýlka na baterie, různé posypové třpytky, celofán, kousky látek i všelijaké doplňky z bižuterie, kterými celé dílo doladíte. A samozřejmě si připravte pracovní plochu s dobrým světlem, pusťte si třeba hudbu a mnohahodinová práce může začít.

Pohádky i strašidelné příběhy

Protože pohádková říše je nezměrná, můžete tvořit cokoliv, co znáte z filmů, knih, nebo si vytvořit i něco svého. Regina Hudcová si vždy vymyslí jedno téma. Jednou vytvoří svět Harryho Pottera, podruhé pekelné podsvětí s velkou knihou hříchů a pergamenem, jako narozeninový dárek můžete vyrobit zlatou rybku.

Spustit audio