Poslouchejte a vyhrávejte - od pondělka do pátku - kuchařka Pochoutkový rok!

Od pondělí 9. do pátku 13. prosince v Dopoledni pod Ještědem soutěžíme o knihu receptů našich posluchačů Pochoutkový rok. Najdete jich tam 120.

V kuchařce Pochoutkový rok najdete celkem 120 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Jsou tam slaná i sladká jídla, nejrůznější chuťovky, polévky, masové i bezmasé pokrmy, sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční české, moravské a slezské speciality. Všechny tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili prvních tří ročníků kulinářské soutěže Pochoutkový rok.

A jako bonus přidali své recepty i porotci soutěže: šéfkuchaři Jaroslav Sapík a Pavel Pospíšil a vášnivá kuchařka a milovnice jídla herečka Naďa Konvalinková!

Jak vyhrát knihu Pochoutkový rok?

Od pondělka do pátku v Dopoledni pod Ještědem uslyšíte vědomostní otázku z oblasti gastronomie a zároveň tři možnosti odpovědi, z nichž jedna je správná. Zavoláte do studia, a pokud otázku zodpovíte správně, vyhráváte.

Pokud první posluchač odpoví špatně, dostává možnost druhý volající.  Pokud ani ten nezodpoví otázku správně, soutěž končí.

Každý den mohou soutěžit jen dva posluchači/volající.

Konečné výsledky soutěže Pochoutkového roku na sladko a fotky z finále soutěže můžete najít na webu www.pochoutkovyrok.cz.

Soutěž pokračuje

A startuje nový ročník Pochoutkového roku 2020, už teď můžete posílat své tradiční rodinné recepty, které se u Vás dědí z generace na generaci, a hrát tak o nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Recepty posílejte prostřednictvím webu www.pochoutkovyrok.cz, nebo poštou na adresu:

Český rozhlas
Vinohradská 12
Praha 2

A na obálku napište heslo „Pochoutkový rok“.

Více informací uslyšíte v našem vysílání každou neděli v 10 hodin dopoledne a v 9 hodin večer v pořadu Pochoutkový rok nebo je najdete na webu soutěže.

autor: reČRoL
Spustit audio

Související