Přijde mi škoda zavírat se do škatulek, myslí si Veronika Khek Kubařová

3. prosinec 2019

Má neodolatelný úsměv, který uplatňuje ve filmu i divadle. Na role se dívá specifickým způsobem a vybírá si nejen podle kvality scénáře. 

„Nemám ráda slovo komerční. Člověk má mít možnost si vybrat,“ ujišťuje Veronika Khek Kubařová. Vztahuje to na diváky, kterým nemá za zlé, že mají rádi komedie, ale i na sebe.

„Přijde mi škoda zavírat se do škatulek. Mně přijde všechno relativní. Když je třeba horší scénář, ale jsou tam skvělí kolegové, se kterými jsem ještě nepracovala, tak to pro mě má cenu.“

„Stejné je to s reklamou. Dělala jsem ji a myslím, že patří do naší herecké práce. Takže mám pocit, že je škoda se do něčeho zavírat,“ vysvětlila moderátorce Tereze Kostkové.

Vždy s úsměvem

„Když jsem se přestala usmívat, tak se mě ptali, proč se neusmívám. Tak jsem si vytvořila ten návyk. Ale zase se mi chce velmi často na svět usmívat, protože mi to vnitřně dělá líp,“ uvažovala nahlas Veronika Khek Kubařová v Blízkých setkáních.

Nad otázkou, kdy naposledy plakala štěstím, herečka neváhala. „Když jsem naposledy viděla ty desítky od poroty ve StarDance.“

Umí prožívat Vánoce? Jak vzpomíná na Semafor? Kdy a proč odešla ze svého rodného Rakovníka? Vždycky ji lákalo herectví?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související