Přijďte si s námi opéct špekáček

4. červenec 2016

První prázdninový den, pátek 1. července, si užijte v areálu letního kina v Olomouci. V příjemném prostředí uprostřed města si popovídáte a opečete špekáčky s moderátory a redaktory Českého rozhlasu Olomouc.

Dopoledne se se na vás těší Bořek Volný a Dita Vojnarová, v poledne pak Mirek Kobza, který nám možná zahraje i na kytaru, od 14:00 hodin si zavzpomínáme na staré šlágry s Jirkou Matějů a v 16:00 hodin si popovídáme třeba o svých domácích mazlíčcích se Zorou Ježkovou.

A ještě se stanete svědky vyhlášení nového názvu areálu letního kina, které proběhne v 16:00 hodin. Ve středu skončilo hlasování o nový název areálu, do kterého jste se mohli zapojit. Přijďte se podívat, zda právě váš návrh nebude tím vítězným.

Začínáme v 10:00 hodin a končíme v 18:00 hodin.

Přijďte se pobavit i s dětmi do přírodního areálu letního kina v centru Olomouce a užít si první prázdninový den s námi.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.