Seriálová dvojčata Tereza a Matěj z Ulice zažijí v Olomouci premiéru. Budou spolu moderovat ples

5. únor 2018

Patricie Solaříková a Jakub Štáfek alias Tereza a Matěj ze seriálu Ulice budou ozdobou masopustního plesu v Olomouci. Poprvé budou moderovat bok po boku.

Zatímco mladé generaci známý Lavi se chystá s krásnou Patricií na slavnostní výkop, Dasha a Ondřej Ruml, hvězdy televizních pořadů Stardance a Tvoje tvář má známý hlas, připravují pěvecká vystoupení s fenomenálním Moravia Big Bandem, orchestrem, který z Moravy dobyl republiku.

„Plesová sezóna je v plném proudu. Mě čeká první ples 9. února v Olomouci. Budeme ho moderovat společně s Jakubem, tak kdo to máte blízko, dorazte, bude švanda!“ zve na The Ples své příznivce Patricie Solaříková prostřednictvím sociálních sítí.

Oslavy Olomouckého masopustu slibují velkou podívanou, třeba i s benátskými maskami. Možná přijde i kouzelník, zcela určitě krásné ženy se smyčci a nemůže chybět tradiční pochování basy v netradičním divadelním podání ve světové premiéře. A že jste na plese ještě nikdy neslyšeli pěvecký sbor? Nic není nemožné a Olomouc to ví.

„Koho by snad nenalákala plejáda hvězd, ten si jako předkrm může dát třeba tatarák z tlačenky s cibulovou pěnou a slaninou od trenéra reprezentace kuchařů České republiky a šéfkuchaře ze skvělé olomoucké Mtrojky. Nabídneme vám k tomu nejlepší vína roku od moravských vinařů a whisky párování od nejlepšího irish pubu v republice,“ dodává k programu večera Roman Štěpánek z pořádající agentury. Partnerem akce je i Český rozhlas Olomouc.

autor: Roman Štěpánek
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.