Sigma i ve třetím utkání jarní části brala bod. Je to málo, řekl kouč Jílek po remíze s Hradcem

13. únor 2023 09:09

Fotbalisté Sigmy Olomouc potřetí za sebou v lize remizovali. S Hradcem Králové hráli 2:2, když dvakrát dotahovali vedení soupeře. Smírný výsledek nakonec zástupci obou stran označili jako spravedlivý.

„Mrzí mě, že jsme velmi nebezpečnou Olomouc pustili do ofenzivy vždycky, když jsme dali branku. To je na tom taková kaňka. Možná jsme to měli uhrát. Jinak to ale bylo z naší strany velmi dobře odbojované s patřičnou fotbalovou kvalitou,“ říkal po utkání trenér Hradce Králové Miroslav Koubek.

Budeme muset tyto body zase nahradit v nejbližším venkovním utkání.
Václav Jílek, trenér SK Sigma Olomouc

Souhlasil s ním i jeho protějšek u domácího týmu Václav Jílek. „Pokud vezmeme v potaz kontext zápasu, tedy že dvakrát prohráváte s Hradcem, což je mužstvo, které dokáže velmi dobře bránit těsné výsledky, tak si můžeme říct, že ten bod nějakou hodnotu asi má. Ale pro mě osobně je bod málo a budeme muset tyto body zase nahradit v nejbližším venkovním utkání,“ uvedl Jílek plán před sobotním duelem v Liberci.

Co o zápasu řekl záložník Sigmy Jan Vodháněl, který svým gólem z 82. minuty zařídil Hanákům bod? Poslechněte si v reportáži výše.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio