Soutěžte o kuchařku Pochoutkového roku s Českým rozhlasem Olomouc

9. prosinec 2019

V týdnu od 9. do 13. prosince s námi můžete soutěžit o knížku s názvem „Pochoutkový rok“. Jde o originální kuchařku, obsahující 120 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla.

V kuchařce Pochoutkový rok najdete rodinné recepty z celého Česka, od nejrůznějších chuťovek přes polévky po masové i bezmasé pokrmy. Nechybějí ani recepty na sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční české, moravské a slezské speciality.

Všechny tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili prvních 3. ročníků kulinářské soutěže Pochoutkový rok.

Jako bonus pak čtenáři v knize najdou i recepty porotců soutěže Pochoutkový rok.

Jak vyhrát?

Je to jednoduché – stačí poslouchat naše vysílání a v 8:50 odpovědět na otázku moderátora. Soutěžní otázka se týká gastronomie a budete mít vždy na výběr tři odpovědi. Kdo zodpoví soutěžní otázku správně, vyhrává.

Ovšem pozor! Do vysílání nabereme max. dva posluchače. Pokud první posluchač odpoví špatně, nabereme do vysílání druhého, pokud ani ten nezodpoví otázku správně, soutěž končí.

Kuchařka Pochoutkový rok

Soutěž Pochoutkového roku pokračuje

Pokud vás zajímá, jak dopadl letošní ročník soutěže Pochoutkový rok na sladko, výsledky a fotky ze soutěže najdete na webu Pochoutkového roku.

Soutěž Pochoutkový rok bude pokračovat i v roce 2020 – už teď nám můžete posílat své tradiční rodinné recepty, které se u vás dědí z generace na generaci, a hrát o nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Recepty lze posílat prostřednictvím webu Pochoutkového roku nebo poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2 – na obálku je nutné připsat heslo „Pochoutkový rok“.

Více informací v našem vysílání každou neděli po 10. hodině nebo po 21. hodině v pořadu Pochoutkový rok.

Spustit audio