Štěpán Vojtěch: Legenda Rally Bohemia letos závod nepojede, ujít si ho ale nenechá

8. červenec 2021

Rally Bohemia se na Liberecku a Mladoboleslavsku pojede od pátku 9. do neděle 11. července 2021. Bohužel letos své příznivce nepotěší a startovat na ní nebude liberecký automobilový jezdec Štěpán Vojtěch. Ujít si jí ale rozhodně nenechá. Víc prozradí v rozhovoru, který s ním natočil Pavel Petr.

Štěpán Vojtěch a Pavel Petr

Štěpán Vojtěch vnímá automobilovou soutěž Rally Bohemia jako srdeční záležitost, nejen proto, že v minulosti její trať vedla v těsné blízkosti jeho domu. Pro něj i spolujezdce Michala Ernsta to byla nejoblíbenější soutěž. A zároveň nejzrádnější, doma byla posádka pod tlakem.

Kolikrát Štěpán Vojtěch na Rally Bohemia startoval? Jak na minulé ročníky závodu vzpomíná a na který závod nejraději vzpomíná? Proč letošní ročník vynechá? A jaké má teď Rally Bohemia favority? Poslechněte si rozhovor.

Letošní program Rally Bohemia otevře páteční neměřená zkouška na autodromu v Sosnové. V sobotním programu nebudou chybět tradiční eRZety na Liberecku: Kvítkovice, Chloudov, Bzí a Radostín. V neděli se pak posádky představí na Mladoboleslavsku.

autoři: Pavel Petr , reČRoL
Spustit audio

Související