Středeční Noční linka: O dárcích, které vytváříte od srdce

11. prosinec 2019

Co vyrábíte a výtváříte k Vánocům pro své nejbližší a známé? Jaké dárky to jsou? Malujete, vyšíváte, pletete, pracujete s keramikou, vytváříte přívěsky nebo vyrábíte k Vánocům i jiné drobné pozornosti,dárky? Jaké?

Koho svými vlastnoručně vyrobenými dárky chcete potěšit? A jaký vlastnoručně vyrobený dárek udělal radost Vám a dodnes si ho ceníte, možná i opatrujete? Možná vás takovým dárkem potěšil někdo z nejbližších - maminka, tatínek, babička nebo někdo jiný?

Dárky od srdce - to jsou vlastnoručeně vyrobené, vytvořené dárky. Věnovali jsme jim čas, dali si práci a při výrobě mysleli i na konkrétního obdarovaného a chystali pro něj překvapení mnohdy "ušité na míru". V takových dárcích je otisk a srdce toho, kdo chce potěšit.

Některé vlastnoručně vyrobené dárky jsou přitom opravdu originální, plné nápaditosti. Přijímáte s radostí takové dárky a co vytváříte vy pro ty, které máte v srdci?

O tom dnes v Noční lince s Karlem Sladkým. O tom co tvoříte a vyrábíte k Vánocům pro ty, které máte rádi můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.