Středeční Noční linka: Vážit si svého života. Co to pro vás znamená?

26. červen 2019

Co si pod tím představujete? Umí si podle vás lidé vážit života a nebo jsou spíš nespokojeni a vědomě se třeba i ničí například přebytečnou mírou alkoholu nebo drog? A co vy? Utápíte také svůj žal a nebo přijímáte život jaký je? Uvědomujete si jaký dar je život sám? 

Myslíte si, že si dokáže vážit života více ten, kdo o něj málem přišel? Dostali jste se do situace, kdy visel váš život na vlásku a jste rádi, že to dobře dopadlo? Žijete rádi i přes starosti a problémy, které život přináší? Jste rádi na světě? Jste životní optimisté nebo pesimisté?

Život je dar a není jen procházkou růžovou zahradou. Lidé,kteří hledají to lepší a to hezčí v nás a kolem nás mají i snazší život. Každý je pánem svého života a rozhoduje se, jak s ním v rámci možností naloží. Lidé,kteří jsou rádi na světě snad i lépe zvládají nejrůznější situace, ke kterým je třeba i životní nadhled a humor.

Vážíte si života? Zeptá se vás moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio