Tvrdá rána v poslední vteřině, Kohouty obral o všechny body Kohout. Nesmí se to stávat, štvalo Tomajka

30. leden 2023 10:01

Hokejisté Olomouci přišli o body šokujícím způsobem. V extralize podlehli Karlovým Varům 3:4, když rozhodující branku inkasovali v poslední sekundě z hole Martina Kohouta.

„Řekl bych, že to byl hodně vyrovnaný zápas. Byly šance na obou stranách, opravdu to bylo o ten jeden gól. A ta koncovka? To by se nám nemělo vůbec stávat. Ztratili jsme body,“ říkal po utkání olomoucký trenér Jan Tomajko.

Že by se něco podobného nemělo stát, uznal i olomoucký obránce Alex Rašner. „V poslední vteřina jsme dostali gól, což nám prohrálo zápas. Špatně jsme to vyřešili. Nedá se nic dělat,“ smutnil střelec druhé olomoucké trefy. „Hodně věcí tam bylo špatných a z toho vyplynulo, že oni jeli dva na jednoho na našeho útočníka,“ vrátil se k závěru utkání.

Hodně věcí tam bylo špatných a z toho vyplynulo, že oni jeli dva na jednoho na našeho útočníka.
Alex Rašner, obránce HC Olomouc

S podobnou prohrou nejspíš nebude jednoduché se vyrovnat. „Rozdýchávat to asi budeme dlouho, ale v pátek máme další zápas, takže se na něj musíme přichystat, abychom tam urvali nějaké body,“ vyhlíží Rašner nadcházející střetnutí.

Prosadit se v něm bude ale pro olomoucké hokejisty těžké. Čeká je totiž vedoucí celek tabulky. „Nemůžeme si vybírat, jestli jedeme do Pardubic, nebo kamkoliv jinam,“ uvedl 26letý bek.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio