Víkend plný různých festivalů začíná

18. srpen 2018

V Zásadě, na Sychrově, v Železném Brodě nebo ve Smržovce. To jsou akce, na které můžete vyrazit. A těšit se můžete na bohatý program pro celou rodinu.

Skupina těla, Kohout plaší smrt nebo Traktor dnes vystoupí na festivalu ZasTenRock v Zásadě na Jablonecku. Akce začíná v 15 hodin na tamním fotbalovém hřišti. Hudební produkce bude podle organizátorů trvat až do 23 hodin.

Pro změnu na Sychrově dnes začínají 18. Skotské hry. Jejich součástí je například Mezinárodní soutěž skotských dudáků, ochutnávka whiskey festival nebo setkání majitelů britských historických vozidel. Hry začínají v zámeckém parku v 10 hodin.

Pestrý hudební víkend od dechovky po rock nabízejí další festiválky třeba v Železném Brodě – Hard And Heavy Open Air Fest 2018. Jedná se zároveň o benefiční akci pro dva handicapované chlapce Filipa a Tomáše. Čeká vás koncertní vystoupení 9 kapel s hard music, např. Kreyson.  Podobně veselo v Klokočí na tamním festivalu.

V sobotu i v neděli probíhá ve Smržovce tradiční Eurion. Letní slavnost se koná v lesoparku u Parkhotelu. Čeká na vás pouť, stánky, občerstvení, prohlídky kostela a muzea, jízdy na koních, divadlo, tanec a hudební skupiny, vyhlídkový vláček k Parkhotelu a zpět. Stejně tak Pivrncova jízda veteránů.

Sobotní program začíná v 10 hodin a těšit vse můžete třeba na Michala Prokopa – Luboše Andršta – Jana Hrubého Trio, Petra Lüftnera, Jam&Bazar, Manu Destra nebo Bohemia Universal Band.

Spustit audio