Vychutnejte si s námi Pochoutkové jaro a vyhrávejte

1. květen 2020

Vychutnejte si s námi Pochoutkové jaro a vyhrávejte po celý květen v našem vysílání knížky Pochoutkový rok obsahující 120 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla.

Až uslyšíte v našem vysílání výherní zvuk vytáčejte naši studiovou linku 221 555 444. Třetí volající si s námi zahraje o knížku Pochoutkový rok a navíc postoupí do velkého závěrečného slosování o kuchařský kurz pro dvě osoby Pochoutky české kuchyně s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.

Pozorně poslouchejte po celý květen vysílání Českého rozhlasu Olomouc a vyhrávejte pochoutkové ceny, které potěší. Soutěžíme každý den od pondělí do pátku a začínáme už 1. května.

Přihlaste svůj tradiční rodinný recept do nového ročníku Pochoutkového roku! Pochlubte se svým osvědčeným rodinným receptem, který se u vás předává z generace na generaci, a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100.000 korun. Recepty lze posílat prostřednictvím webu Pochoutkového roku.

Kuchařka Pochoutkový rok
autor: Český rozhlas Olomouc
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.