Vyhrajte vstupenky na Memorial Air Show v Roudnici nad Labem

21. červen 2022

Na letišti v Roudnici nad Labem se 24.–26. 6. uskuteční další ročník populárního leteckého dne Memorial Air Show. Získat rodinné vstupenky na tento svátek fanoušků letecké techniky a letadel můžete až do čtvrtka na Dvojce. Stačí poslouchat Dvojku po 14. hodině a každý den můžete vyhrát balíček pěti vstupenek.

Memorial Air Show je jednou z největších letecko-společenských akcí svého druhu s 30 letou historií. Návštěvníci se mohou těšit na historická letadla, vojenské stíhačky, vrtulníky, akrobatické speciály nebo parašutistická představení. Nebude chybět bohatý program pro děti nebo koncert Lucie Bílé přímo na letišti.

Program začíná již v pátek 24. 6. 2022 přílety účastníků letecké show. Tento den je vstup zdarma a Dvojka bude u toho. Přímo z letiště budeme od 13:00 do 16:00 živě vysílat pořad Šťastnou cestu s Honzou Rosákem. V sobotu pak naváže, opět živě a přímo z letiště, Tobogán s Alešem Cibulkou od 11:00. Přijďte si nás poslechnout a stát se tak účastníky živého vysílání Českého rozhlasu Dvojka.

Více informací o letecké show na www.memorialairshow.cz

Spustit audio

Související