Zářijové hýčkání Zpravodajů

19. říjen 2009

Září přineslo nejen více starostí se začínajícím školním rokem, ale také více přijatých telefonních hovorů na naší bezplatné lince 800 12 20 12. Provoz na silnicích opět zhoustl a dopravní zpravodajství Zelené vlny, jako vždy, aktuálně informovalo řidiče o dění na českých silnicích.

Zpravodajové Zelené vlny pomáhali i v září a pilně informovali o mnoha příkořích, která mohou řidiči na komunikacích potkat. Tři z nejpilnějších řidičů jsme odměnili balíčkem. Tentokrát jsme poslali nástěnné hodiny, autoatlas, čepici zvanou fidelku a další motoristické drobnosti. Věříme, že jim dárky udělaly radost. Tito Zpravodajové byli vyhodnoceni za září (v abecedním pořadí):
Jirásek Jan, Brno,
Klein Hubert, Brno-Husovice a
Kukučka Petr, Praha.

Přehled zářijového volání od našich
registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů1776Počet Zpravodajů, kteří zavolali481Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů16., 30. a 25.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio