Změny ve vysílání: Na klidnou vlnu vás naladí Zdeněk Junák

22. březen 2020

Nový společný pořad regionálních stanic Českého rozhlasu Na klidné vlně se Zdeňkem Junákem má jediný cíl: spojit a uklidnit vás v těchto nelehkých momentech, působit proti trudomyslnosti a zajistit vám, kdo nemáte vždy přístup na internet a sociální sítě, vzájemný kontakt mezi sebou.

S moderátorem pořadu, který je optimistou a nosičem pozitivní energie (koneckonců bývalý seriálový četník, o kterého se lze v těžkých chvílích opřít) – si můžete popovídat, sdělit mu, jak danou situaci snášíte a zároveň poslat vzkaz spolu s písničkou napříč celou republikou svým dětem, vnoučatům, kamarádům a známým.

Nalaďte si od pondělí 23. března v čase 09:04–10:00 pořad Na klidné vlně se Zdeňkem Junákem. Do studia můžete volat na telefonní číslo 731 800 900 nebo psát na e-mail srdcovky@rozhlas.cz.

Spojili jsme se v těchto těžkých chvílích, abychom byli napříč republikou spolu – všechny regionální stanice Českého rozhlasu jako jeden tým. A všichni naši posluchači společně táhli za jeden provaz proti chmurným myšlenkám.

V našem vysílání se objeví také informační servis Desatero bezpečného chování pro seniory. Praktické rady a doporučení pro seniory, jak se chovat v tomto období a jak minimalizovat riziko nákazy koronavirem načetl herec Tomáš Töpfer a uslyšíte ho denně jedenkrát v hodině mezi písničkami.

Kvůli přísným opatřením, které koronavirovou nákazu doprovázejí, nejsme schopni výrobu některých pořadů plnohodnotně zajistit, i proto dochází k některým změnám v našem vysílání. Dočasně se tak ruší některé programové řady vysílané po 18. hodině. I přesto věříme, že vás naše vysílání uspokojí a olomoucký rozhlas vám bude i nadále příjemným společníkem.

autoři: tif , tos
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.