Zpravodaj nemrzne – má škrabku s rukavicí

8. únor 2012

V novém roce nám zase přibylo několik desítek nových Zpravodajů Zelené vlny. Což je dobře, protože čím více řidičů zavolá dopravní informace na bezplatnou linku 800 12 20 12, tím bude dopravní zpravodajství Zelená vlna aktuálnější a přesnější. Za tuto vzájemnou pomoc aktivní Zpravodaje odměňujeme.

Lednový balíček, který putuje třem nejaktivnějším Zpravodajům obsahuje blok, hrneček, kšiltovku, škrabku s rukavicí, sadu propisek a knihu Královna Petra od autora Petra Čermáka. Dále přidáváme šikovné drobnosti jako brožurku Autem po Evropě, kalendář, reflexní vestu a větrové bonbonky.

Za měsíc leden byli nejaktivnějšími Zpravodaji (v abecedním pořadí):
Jarolímek Josef, Vrchlabí,
Jaroš Radomil, Frýdlant nad Ostravicí a
Rulc Pavel, Žďár u Mnichova Hradiště.

Přehled volání za leden od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 507
Počet Zpravodajů, kteří zavolali281
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů13., 5. a 19.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: peš
Spustit audio