Loučení s Lady magazínem

28. červenec 2014
Lady magazín

Moji milí posluchači, Lady magazín končí. Proto bude jeho poslední díl jakousi rekapitulací předchozích jedenácti let, a povídat si o nich budu s člověkem, který mi celých jedenáct let neskutečně pomáhal. A to jak teoreticky, tak i prakticky. Vlastně to bude takový Lady magazín naruby, neboť já budu hostem Dity Vojnarové.

A tak se v tom posledním dílu dozvíte, kdo mi tento pořad nabídl, jak jsem se učila natáčet ve studiu a posléze na minidisk, co mi dalo práce naučit se stříhat zvuk na počítači a proč mi vždycky hodně záleželo na výběru písniček. A samozřejmě zavzpomínám na stovky hostů, kteří mým pořadem prošly. Nebyly to jen známé a slavné osobnosti, ale také obyčejní lidé s velmi neobyčejnými osudy. Loučím se s vámi, ale doufám, že můj hlas budete i nadále na vlnách Českého rozhlasu Olomouc občas slýchat. Vaše Ivana Plíhalová.

Poslední Lady magazín jste si mohli poslechnout v sobotu, 26. července.

autoři: voj , Ivana Plíhalová
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.