Maso, marinády a úplňkový relax. Jiřinka s Alenkou dávají tipy na masopustní chutě i odpočinek pro tělo i mysl

Největší audioportál na českém internetu

Spánek | Foto: Shutterstock

Maso, marinády a úplňkový relax: tipy na masopustní chutě i odpočinek pro tělo i mysl

Masopustní inspirace plná tipů na úpravu masa, osvědčené marinády, triky pro měkké maso bez konaku a rady, jak během úplňku zklidnit tělo i mysl. To všechno se dozvíte na dalším posezení u Jiřinky s Alenkou.

autoři: Alena Vykydalová , Jiřina Stoklasová

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.