Na koncertě skupiny Něžná noc zazní kromě písní z jejích alb i hity Marioneta nebo Tisíc jmen

23. květen 2018

Jan Sahara Hedl a Blanka Šrůmová spolu dali dohromady skupinu Něžná noc. Natočili dvě výborná alba, která přijedou představit na Koncertní středu.

Kromě nových písniček ale hrají i svou předchozí klasiku. „Těžko si představit, že lidé přijdou na náš koncert a já jim nezazpívám Tisíc jmen,“ naráží Sahara na svůj největší sólový hit po odchodu z Precedens.

Zazní také jedna z nejhranějších skladeb skupiny Tichá dohoda, kterou jste už měli možnost vidět a slyšet v rámci Koncertních střed Českého rozhlasu Olomouc v našem Velkém studiu i s Blankou Šrůmovou, ale Marioneta se do programu tehdy nevešla.

Když k tomu přihodíme skladby z obou, nejen kritikou ceněných alb samotné Něžné noci, je na co se těšit. Ve středu 30. května v našem Velkém studiu na Horním náměstí 21 od 20 hodin bude hrát Něžná noc. Vstupné je 50 korun.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.