O pořadu Zvěřinec

Veterinární poradna. Zdravotní problémy vašich zvířat pomáhá řešit odborník.

Své problémy s domácím zvířetem jakéhokoliv druhu můžete svěřit veterinárnímu lékaři nebo profesionálnímu chovateli, který nabízí své rady online v našem rozhlasovém studiu. 

Život bez domácího zvířete si mnozí z nás snad už ani nedovedeme představit. Ať se jedná o domácího mazlíčka v podobě pejska či kočičky nebo o zvířata užitková, stále hojně chovaná na venkově nebo jste se možná rozhodli pořídit si domů trochu exotiky v podobě hada či papouška. Všichni máme jedno společné. Každý z nás totiž čas od času potřebuje dobrou radu odborníka. 

Zavolejte nám každý pátek!

Zdravotní problémy vašich zvířat pomáhá řešit veterinární lékař, naopak na otázky týkající se chovu hospodářských zvířat vždy odpoví profesionální chovatel, přítomný ve studiu. Každý pátek po desáté hodině můžete do Zvěřince telefonovat na 221 555 444, poslat sms na 723 703 351 nebo psát mailové dotazy na adresu studio@ol.rozhlas.cz.

Své dotazy, náměty, připomínky a tipy posílejte na adresu zverinec@rozhlas.cz.

Pořad se vysílá od roku 2011.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
pátek 10:04Olomouc

Poslední záznamy

Pořad připravují

Další pořady

  • Vyhrajte traktůrek

    Novinky a užitečné informace z oblasti zahrádkářství, jak pečovat o jarní zahrádku, co zasít, jak se co pěstuje i zajímavosti z květomluvy. Zkrátka nepřijdou ani kutilové.

  • Návraty do minulosti

    Vojta Kotek připomíná významné osobnosti, události, objevy, vynálezy, technické novinky a stavby, které se pojí s naší historií.

  • eRko

    Magazín o Českém rozhlase. Novinky z vysílání, zajímavosti ze zákulisí, rozhovory se zajímavými lidmi i soutěž o ceny. Moderuje Jan Kovařík.

  • Mezi nebem a zemí

    Magazín o víře a spiritualitě. Reportáže, rozhovory, pozvánky a aktuální informace o událostech duchovního života.