O pořadu Rockle

Rocková hudba žije i v regionu!

Hudební pořad věnovaný především regionálním rockovým kapelám s občasným přesahem mimo kraj a výletem za rockovými novinkami. 

Rockle dává jedinečnou možnost nejen regionálním rockovým skupinám a interpretům představit sebe a svou tvorbu v rozhlase. Pořad má většinou formu živého rozhovoru s interpretem, který je přímo ve studiu Českého rozhlasu Olomouc. Vše je doplněno hudbou daného interpreta. Každé poslední pondělí v měsíci je věnováno zajímavým novinkám ze světa rocku, deskám, které by neměly uniknout pozornosti fanoušků. 

Přihlaste se i vy:
Skupiny se mají šanci samy hlásit se svými nahrávkami u tvůrce pořadu prostřednictvím mailu uvedeného níže, zasláním nahrávky poštou, nebo předem domluveným osobním kontaktem.

Své dotazy, náměty, připomínky a tipy posílejte na adresu jiri.mateju@rozhlas.cz.

Pořad Rockle se vysílal od příchodu nového milénia až do konce roku 2011 vždy v pondělí od 21 do 22 hodin, v posledních letech byl navíc každou první středu v měsíci doplněn o Rockli Live, kde kapely hrály „živě“ od 20 do 21 hodin. Po odebrání večerních vysílacích časů Českému rozhlasu Olomouc od ledna 2012 Rockle Live zanikla. Rockle je aktuálně na programu na konci pondělního vysílání od 18 do 18:30.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
pondělí 18:04Olomouc

Poslední záznamy

Pořad připravují

Další pořady