Pangea živě připomene nesmrtelnost hitů Beatles

21. prosinec 2015

Skupina Pangea patří k nejlepším revivalům skupiny Beatles, hity legendárních Brouků v jejich pojetí neztrácí nic ze svého lesku. Oslovují další a další generace posluchačů, a tak vám Český rozhlas Olomouc dává šanci zažít beatlemánii na vlastní kůži.

Koncerty Beatles měly nepopsatelnou atmosféru. Ječící hysterické fanynky ani nemohli slyšet samotnou hudbu, prostě jim stačilo kapelu vidět a ztrácely nad sebou kontrolu. Právě tahle skutečnost vedla liverpoolskou čtyřku k rozhodnutí ukončit koncertní činnost.

Pro chlapce ze skupiny Pangea je to naopak živá voda. Určitě by stálo za to vytvořit při jejich vystoupení u nás podobnou atmosféru. Vždyť i oni dbají na stylovost nejen v maximální věrnosti provedení skladeb, ale i ve stylizaci obleků.

V roce 45. výročí rozpadu Beatles jde o předvánoční dárek všem, kterým nepřekonatelná melodičnost jejich písní stále dokáže znovu a znovu učarovat.

Na Pangeu jste zváni do Velkého studia Českého rozhlasu Olomouc na Horním náměstí 21 ve středu 16. prosince od 20 hodin. Vstupné je 50,- Kč, a pokud vám něco zabrání být přímo na místě, stačí se připojit na Youtube. Koncert jako obvykle vysíláme i obrazem v přímém přenosu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka