O pořadu Policejní zápisník

Magazín, který přináší aktuální informace z policejní práce, soudních síní a činnosti složek Integrovaného záchranného systému formou reportáží, rozhovorů a zpráv.

Součástí pořadu je krátký přehled nejdůležitějšího dění za uplynulý týden, reportáž z aktuálně projednávaného případu před soudem, policejního vyšetřování či odhalení závažné kriminality i z oblasti bezpečnosti silničního provozu. Reportáže z dopravně bezpečnostních akcí, informace o projektech prevence kriminality atd. Cílem je informovat a současně upozorňovat na nebezpečí a rizika, s nimž se lidé mohou v běžném životě potkat.

Tento pořad se již nevysílá

Pořad připravují

Další pořady

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Slavíci v krabici

    Seriál mapující skoro šedesátiletou historii ankety popularity českých a slovenských hudebních interpretů.

  • Na cestě

    Je dávnou specialitou naší malé země, že o víkendech vyrážejí z měst trampové s nabalenými usárnami, teletinami, krosnami či prostě baťohy a směřují do přírody.

  • Rozhlas jede za vámi

    Zábavná show Aleše Cibulky se vydává na cestu po celé České republice. Každý měsíc na jiném místě a s bohatým programem.