Sigma má další výhru a patří ji šestá příčka. K výhře nad Boleslaví pomohl i navrátilec Macík

19. březen 2023 13:44

Fotbalisté Sigmy Olomouc letos v lize ještě neprohráli. Mladou Boleslav porazili 2:0, když obě branky padly po standardních situacích.

Olomoučané potvrdili dobrou formu těsně před reprezentační přestávkou. Navíc posílili i své postavení v nejlepší šestce tabulky, aktuálně jsou šestí. V utkání s Mladou Boleslaví jim pomohl i vlastní gól soupeře.

„Bohužel pro mě jsem ten balon tečoval a zapadlo to do brány. Příčinu té prohry bych viděl prioritně právě v té třetí minutě a pak i ve vstupu do druhého poločasu, který byl taky špatný,“ říkal po utkání mladoboleslavský fotbalista Ondřej Karafiát, který už v třetí minutě vstřelil vlastní gól.

Hráli jsme poctivě, co jsme chtěli hrát a vycházelo nám to.
Brankář Sigmy Olomouc Matúš Macík

Výkon olomouckého celku ocenil jeho brankář Matúš Macík. „Hráli jsme poctivě, co jsme chtěli hrát a vycházelo nám to. Dali jsme první a brzký gól, díky kterému se celá hra změnila. Soupeř s něčím přijel, ale kvůli tomu musel všechno přeskládat,“ zvedl Macík, který byl v brance Hanáků poprvé od poloviny loňského srpna. Od té doby marodil.

Jak utkání hodnotil Václav Jílek, trenér Sigmy Olomouc? Poslechněte si v pozápasových ohlasech.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio