Týden plný fotbalu v našem vysílání

9. listopad 2012

Fanděte fotbalu s Českým rozhlasem Olomouc!

V rámci projektu Víc než hra, který právě v těchto dnech vrcholí v Olomouci, v souvislosti s mezistátním přátelským utkáním Česko – Slovensko a také u příležitosti vynikajících výsledků Sigmy Olomouc v aktuálním průběhu Gambrinus ligy, připravil Český rozhlas Olomouc týden věnovaný nejpopulárnějšímu sportu u nás i do svého vysílání.

V rámci programu Českého rozhlasu Olomouc v týdnu od 12. do 18. listopadu uslyšíte reportáže z akcí projektu Víc než hra, kterého je stanice mediálním partnerem.

Můžete se těšit na povídání s fotbalisty současnými i hvězdami minulosti. Přímo v den mezistátního utkání Česko – Slovensko, ve středu 14. listopadu, pozveme v 11.00 hodin do studia členy Klubu kanonýrů, se kterými si bude Jiří Matějů povídat nejen o současnosti České fotbalové reprezentace, ale i o slavných okamžicích federální reprezentace minulosti.

Ve Filmovém magazínu připravujeme povídání s tvůrci Okresního přeboru a chybět nebudou ani celotýdenní soutěže o zajímavé fotbalové ceny.

Stranou samozřejmě nemůže stát ani současná forma Sigmy Olomouc, která vede ligovou tabulku a útočí na titul. Proto se ve vysílání posluchači dočkají také rozhovorů s hráči i realizačním týmem hanáckého klubu.

autor: kbz
Spustit audio