I Love You Honey Bunny není jen hláška z filmu Pulp Fiction, ale i kapela, která u nás vystoupila

15. červen 2019

Poslední předprázdninová Koncertní středa Českého rozhlasu Olomouc nabídla skupinu, která letos zahraje na Rock for People, Colours of Ostrava nebo budapešťském Szigetu.

I Love You Honey Bunny načali druhou pětiletku svého fungování a mají slibně našlápnuto. Tu první uzavřeli výtečným albem „Cosmic Background Radiation“.

Člověka dostane video k „Lazer Queen“ s dokonalým vtipem na konci, další potenciální hitovka „Volcano Hidden Base“ nebo absolutní vrchol „Bloodshed“, abych zmínil alespoň něco.

Naprosto současný zvuk kapelu logicky posouvá na zajímavé letní festivaly, užít si ji ale můžete i v komorním prostředí našeho „obýváku“.

I Love You Honey Bunny vystoupila v rámci Koncertních střed Českého rozhlasu Olomouc v našem Velkém studiu.

Záznam koncertu můžete sledovat na našem Youtube kanálu.

Související

  • I Love You Honey Bunny

    I Love You Honey Bunny. Původně jasná kytarovka si stihla vybudovat od svého vzniku v roce 2013 slušnou posluchačskou základnu. 

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.