Kapr v těstíčku

Tento recept nám poslala paní Dana.

Potřebujeme: kapra, vejce, hořčici, mletý černý pepř, sladkou mletou papriku, cibuli a česnek

Postup: Kapra, kterého jsme osolili a opepřili, napocujeme na podkovy, které ještě rozpůlíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Připravíme si těstíčko - smícháme polovinu hořčice, sladkou papriku a vejce. Porce kapra namáčíme v těstíčku a hned smažíme v rozpáleném oleji. Samžíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s chlebem nebo bramborem. Dá se jíst i postudenu.

Dobrou chuť!

    Nejnovější recepty

    E-shop Českého rozhlasu

    Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

    Karin Lednická, spisovatelka

    kostel_2100x1400.jpg

    Šikmý kostel 3

    Koupit

    Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.