Klienti mají právo být nároční, je přesvědčený realitní zprostředkovatel Adam Šimoník

Má několik titulů Realiťák roku, už dvakrát se stal nejlepším realitním makléřem v Olomouckém kraji, v celorepublikovém kontextu obsadil první a druhé místo. Do jednotlivých ročníků soutěže se dostal díky hlasům spokojených klientů. Odborná porota posuzovala jeho technické, stavební i právní vědomosti.

Adam Šimoník

Adam Šimoník

K realitám se Adam Šimoník dostal před pár lety díky svému kamarádovi. Vrátil se zrovna ze zahraničí, pobýval např. v Kanadě, Austrálii, Rakousku, Francii nebo na Novém Zélandu, kde se věnoval marketingu a živil se jako trenér snowboardingu. O jeho další pracovní náplni bylo rozhodnuto během chvilky, reality ho chytly.

„Snažíme se cílit na kvalitu služeb,“ říká. Je to nezbytné, protože klienti jsou stále náročnější. Realitní makléř je nejenom terénním pracovníkem, ale také finančním, právním poradcem a dobrým psychologem. „Někteří lidé prodávají třeba dům, ve kterém vyrostli, jsou s tou nemovitostí emočně spjatí, musíme k nim přistupovat maximálně citlivě a vždy individuálně,“ zdůrazňuje Adam Šimoník, Realiťák roku našeho kraje.

autor: voj
Spustit audio