Pavel Kudrna

moderátor

Moderátor pořadu Výlety.

Věk: ročník 1961

Vstupní halou Československého rozhlasu jsem poprvé prošel před víc než 30 let, ještě jako student Fakulty provozně-ekonomickou na Vysoké škole zemědělské v Praze. Po promoci a po roce v Armádním uměleckém souboru Víta Nejedlého jsem posílil řady rozhlasových zaměstnanců. Po celá tři desetiletí jsem ani na chvíli nezanevřel na práci u mikrofonu. Začal jsem na stanici Vltava, nejdéle sbíral zkušenosti na Radiožurnálu a další čtyři roky na Dvojce.

Dosavadní kariéra: Od roku 1991 vlastním uměleckou agenturu, která řadu let připravovala jedny z největších projektů pro Československou a posléze Českou televizi. Z mé „dílny“ vyšla Teletrefa, Superteletrefa a další. Pro Český rozhlas jsem připravoval různé hudebně-zábavné pořady, které se přenášely živě na Radiožurnálu i na Dvojce. 

Mezi nejúspěšnější patřil projekt na snižování nadváhy „Těžká sázka“, do kterého se zapojila, dokonce písemně, více než tisícovka posluchačů a ti nejlepší byli představeni na slavnostním galavečeru v hotelu Ambassador v Praze. Večer přenášel Český rozhlas. Dva roky po sobě připravovala moje agentura ve spolupráci s největšími lékařskými kapacitami „Festival zdraví a pohybu“ na olomouckém Výstavišti Flora. Následovaly další a další projekty, koncerty z hradů a zámků atd. 

Zajímavé je, že s mojí dnešní ženou Janou jsme se seznámili při rozhlasovém natáčení. Je to také „rozhlasačka“ tělem i duší, pracuje na stanici Vltava. Svatba přišla na řadu až 25 let po společném životě. 

Zájmy a záliby: rybaření, zahrada, pes a kočka a hlavně… moderování.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové