Sparťany hnala v Olomouci plná severní tribuna. Hráče Sigmy štvala neodpískaná penalta

8. květen 2023

Fotbalisté Sparty vstoupili do ligové nadstavby vítězně. V úvodním utkání skupiny o titul vyhráli v Olomouci 1:0 díky gólu Martina Minčeva a v čele tabulky tak mají stále dvoubodový náskok na Slavii.

Pražané se na Hané mohli spolehnout i na významnou podporu fanoušků, kterých Přicestovalo opravdu hodně. Navzdory tomu si ale letenský klub moc šancí v utkání nevytvořil.

Dlouho se také rozebíral zákrok Fina Kaana Kairinena, který nakonec rozhodčí jako penaltový neposoudil. Opačný názor měl fotbalista Sigmy Martin Pospíšil.

Nechci plakat, vymlouvat se na rozhodčí, ale to je moment, který nám může pomoct. Prostě když se na to můžeme podívat na té obrazovce, vidíme to... Jestli se bojíme to proti Spartě písknout? No, mrzí mě to. Jsem z toho trošku zklamaný. Někteří mě můj návrat do Česka právě kvůli tomuto rozmlouvali,“ nechal se po utkání slyšet Pospíšil.

Co na kritický moment zápasu říkali sparťané? I to si poslechněte v pozápasových ohlasech v přiloženém audiu výše.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související