Po stopách králových vrahů

4. srpen 2016

Poslední Přemyslovec podlehl třem ranám dýkou. O královský trůn usiluje hned několik vlivných rodů v čele s římským králem, Čechám i Moravě hrozí tvrdá vláda dávných nepřátel. Kdo mohl mít na smrti mladého panovníka největší zájem? Kdo zaplatil králova vraha? Nebo bylo vrahů hned několik?

Vžijte se do kůže profesora logiky Johanna von der Weiskoppe, který v létě roku 1306 cestuje na Moravu, aby vypátral vrahy Václava III. a přitom se nevědomky zaplete do mocenských nitek, které přesahují jeho schopnosti.

Už 4. září odstartujeme na této stránce a ve vysílání Českého rozhlasu Olomouc napínavý seriál Krvavá pavlač! Ve čtyřdílném dramatu se společně se zmíněným profesorem a jeho partnerem - tajemným mnichem - vydáme po stopách vrahů Václava III. Do jejich pátrání přitom zasáhnete i vy! Po skončení každého dílu vám totiž dáme možnost vybrat, jakým směrem bude pátrání našich hrdinů pokračovat.

Nenechte si ujít středověké napětí - poslechněte si seriál Krvavá pavlač! Premiéra prvního dílu ve vysílání Českého rozhlasu Olomouc v neděli 4. září krátce po 18,00 hodině.

Sledujte naši speiální stránku www.krvavapavlac.cz

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka